IMA SINA KOG NIJE NI UPOZNAO! Aneli priznala sve o muževljevim prevarama - dobila dokaze i ovako saznala za vezu sa Stanijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 08:07

"IMA SINA KOG NIJE NI UPOZNAO!" Aneli priznala sve o muževljevim prevarama - dobila dokaze i ovako saznala za vezu sa Stanijom

Bolna ispovest!

Sinoć je u Beloj kući održan prvi "Pretres nedelje" u "Eliti". Program je vodila Ivana Šopić i ona je želela da porazgovara sa Aneli Ahmić. Po ulasku u rijaliti, Aneli je optužila Staniju Dobrojević da se verila sa njenim suprugom.

- Kako si? - pitala je Ivana.

- Nisam dobro, baš zbog ove teme... Ne znam kako ću razgovarati. Tri godine sam bila u braku. Ja svake godine idem u Dubrovnik i otišla sam sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerkicom 1.6. u Dubrovnik i trebala sam da se vratim 1.7. Međutim, mi smo se u međuvremenu posvađali, prijatelj naš zajednički nam je rekao da mu je dužan neki veliki novac. Ja sam ga nazvala, vređala sam ga, bio je dužan pare na kamatu. Mi smo se čuli, sve je to normalno, dopisivali smo se svaku noć, iako sam mu nabacivala zašto je to uradio, davala mu savete šta da promeni. Saznala sam da je on pozajmio taj novac, a meni je pričao bajke da ima firme i sve to. Upoznali smo se preko Fejsbuka i onda smo se upoznali. Ostala sam trudna odmah - rekla je Aneli.

- U kom momentu i na koji način saznaješ da se on zaljubio i da je u vezi sa Stanijom Dobrojević? - pitala je voditeljka.

- U tom momentu ja sam osetila da je potres u Duborvniku. Ja sam njemu napisala poruku da dolazim kući i da se bojim, a on meni govori: "Ne možeš se vratiti kada ti želiš" i tako je počela naša svađa. On meni govori da je našao devojku i da ide za Ameriku. Ja u to nisam verovala, kakva devojka, odakle mu pare?! Ja sam tu njega blokirala i nisam mu se javljala par dana, onda je on pisao mom zetu i poslao kartu i u to nisam verovala, jer je sve lažno uvek radio, uplate za novac radnicima, kao uplatio, a nikada nije. On je kupio i program koji se bavi time da pravi to lažno - odgovorila je Aneli.

- Da li si bila svedok nekoj njegovoj prevari, mutljavini? - pitala je voditeljka.

- Bila sam svedok svemu, sve vreme. Znala sam da je takav, ali sam se nadala da će se promeniti. Nisam htela da moja ćerka živi bez njega... Bio je dobar otac, ali sam uvek znala da neće biti u budućnosti dobar, jer ima sina od 10 godina i nije ga nikada upoznao. Meni je to rekao njegov otac, kada smo se posvađali. Taj sin je u Austriji, ja sam ga nagovarala da ide po to dete, da ću ga ja čuvati. Prvo je rekao da on živi s majkom, nakon par meseci da je u domu i nakon par da je usvojen. Nikada nisam saznala ništa - rekla je Aneli.

- Da li ti je bilo čudno da on ne mari za to dete? - pitala je Ivana.

- Naravno da mi je bilo čudno, znala sam ja kakav je on čovek i kakve mane on ima, ali sam se nadala da će se promeniti i da ćemo biti porodica - dodala je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.