IMA POVREDE I PO LICU! Evo u kakvom je stanju Nući nakon pucnjave ispred Beton hale (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 11:06

IMA POVREDE I PO LICU! Evo u kakvom je stanju Nući nakon pucnjave ispred Beton hale (FOTO)

Treper se obratio obožavaocima.

U srpskoj prestonici dogodio se sinoć jedan nemili događaj. Naime ispred kluba u Beton hali došlo je do pucnjave u noći između petka i subote.

U tom trenutku u klubu je nastupao Nući.

Treper se nakon ovog nemilog događaja oglasio na svom Instagram storiju, a na fotografiji koju je objavio vidi mu se ogrebotina na licu.

- Sve je okej, braćo i sestre, na podu sam bio greškom. Voli Nući - napisao je muzičar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i usput najavio i novu pesmu.

Podsetimo, u Beton hali oko jedan sat posle ponoći, ranjen je pripadnik obezbeđenja, a napadač je uspeo da pobegne.

Kako se saznaje, pucnjava se dogodila pred punim klubom u kojem je u tom trenutku bilo oko 500 ljudi. Nakon pucnjave, pripadnici Interventne jedinice ušli su u klub i priveli menadžere.

Napadač je uspeo da pobegne, a policija intezivno traga za njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.