IMA LI OVO DETE RODITELJE? Srpska pevačica (19) nastupala u donjem vešu - svi joj gledaju zadnjicu i groze se

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 16:50

"IMA LI OVO DETE RODITELJE?" Srpska pevačica (19) nastupala u donjem vešu - svi joj gledaju zadnjicu i groze se

Sudeći prem akomentarima, ovaj put je stvarno preterala!

Mlada pevačica Ema Radujko, koja je na muzičku scenu kročila pre svega godinu dana i uspela da pridobije armiju fanova, što zbog svoje muzike, što zbog svog provokativnog fotografisanja na socijalnim mrežama i reklo bi se oskudnijeg odevanja. Bez obzira na to što je izrazito mlada i ima svega 19 godina (rođena je 20.06.2004.) doživela je pravu neprijatnost kada je nastupala na jednom festivalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Emi je tada publika zviždala, a zatim su je i gađali predmetima. Ona se tada ponela profesionalno i održala je nastup do kraja.

Ema se sada našla u centru novog skandala. Ona je izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama jer je održala nastup u klubu u donjem vešu. 

Publika je šokirano gledala i snimala mladu zvezdu dok se uvijala na bini u tanga gaćicama.

- "Čist striptiz"; "Imaju li ova deca očeve? Stide li se barem njih?"; "Užas, ovo je odvratno"; "Kad ne zna da peva, mora nečim da privuče pažnju"; "Ovo je degutantno na više nivoa"; "Ovo je za šipku"; "Da li ovo dete ima roditelje" - samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Snimak pogledajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.