IMA LI ON DUŠU? Kija došla do Slobinog kreveta - njegova reakcija BOLI! Savila se pored (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI ON DUŠU? Kija došla do Slobinog kreveta - njegova reakcija BOLI! Savila se pored (FOTO)

Zavetovali su se - dok ih smrt ne rastavi!

Dok su Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora razmenjivale nežnosti i tepale jedna drugoj u sobi za izolaciju, ovaj romantičan trenutak je prekinuo svojim dolaskom Sloba Radanović.

MUŠKARCI BALAVE, OVO JE ZA SRČKU! Karleušine GRUDI PUCAJU pred vratima Granda! Snimak ŠOKIRAO sve

On je legao u krevet pored njih, ali se nije uplitao previše u razgovor, već je pisao, pretpostavljamo pesmu na papirima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je imao. Ubrzo potom u izolaciju je stigla i Slobina još uvek zakonita supruga Kristina Kockar.

Čini se da je Kija znatiželjna kuda se kreće pevač pa je došla na nekoliko trenutaka da im pravi društvo, a potom su počeli da se spremaju za pitanja gledalaca.

Oni tokom ovih susreta nisu mnogo komunicirali, a Sloba se uglavnom pravio da ne obraća pažnju na to što je njegova supruga tu. Kija se savila do poda u čučanj ne bi li zadobila malo njegove pažnje, ali pevač je ostao hladan kao led.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.