IMA DEČKA! Milijana Božić ima NOVU LJUBAV, ne odvajaju se, a ovaj put je neko SASVIM DRUGAČIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

IMA DEČKA! Milijana Božić ima NOVU LJUBAV, ne odvajaju se, a ovaj put je neko SASVIM DRUGAČIJI

Kakav obrt...

Milijana Božić postala je poznata široj javnosti kada je svoju vezu sa 50 godina starijim čovekom obelodanila u rijaliti programu "Parovi"!

A post shared by Milijana Bozic (@milijana_bozic_) on Nov 9, 2019 at 2:41pm PST

Dugo se spekuliše o Milijaninom novom dečku, ali ona nikada nije govorila puno o tome. Svi su mislili da se zaljubila u nekog starog muškarca sa "dubokim džepom", ali je ipak u pitanju momak koji je njenih godina.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />A post shared by Milijana Bozic (@milijana_bozic_) on Sep 7, 2019 at 2:48pm PDT

- Milijana se zabavlja sa jednim finim dečkom.. normalan je, iz dobre porodice, poštuje je.. najvažnije je što mu ne smeta taj njen brak sa Milojkom koji je uskoro završen - rekao je strogo pouzdan izvor, pa dodao.

- Njih dvoje se ne odvajaju, uživaju u Beogradu, ne kriju se - nastavlja on.

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.