IMA DA SEDIM ISPRED URGENTNOG! Marija Kulić otkrila kada Miljana IZLAZI iz bolnice - Ovo su prognoze lekara

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 12:05

"IMA DA SEDIM ISPRED URGENTNOG!" Marija Kulić otkrila kada Miljana IZLAZI iz bolnice - Ovo su prognoze lekara

Evo šta lekari prognoziraju!

Marija Kulić gostovala je u Jutarnjem programu u kojem je van sebe govorila o drami kroz koju je prošla nakon što je Miljana Kulić imala komplikacije nakon operacije želuca kada joj je pukla slezina.

Marija je otkrila u kakvom je sada stanju Miljana i kada bi trebalo da izađe iz bolnice:

- Verujem u lekare, u svece i Boga, sad idem u manastir. Miljana je bolje, rekli su da bi trebalo sutra da izađe, ali je u subotu imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko 39 devet, to je zbog gljivične infekcije, a otpust je možda ponedeljak. Kako kažu lekari, ali ja dete neću izvoditi iz bolnice ako bude imala temperaturu, ima da sedim napolju ispred Urgentnog, pa da vidimo ko će da brine o njoj - otkrila je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.