IMA ČETVORO DECE! Majka Ive Grgurić izgleda barem UPOLA MLAĐE, njena lična karta mora da LAŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 13:23

IMA ČETVORO DECE! Majka Ive Grgurić izgleda barem UPOLA MLAĐE, njena lična karta mora da LAŽE!

Izgleda još mlađe od ćerke Ive.

Pobednica treće sezone rijalitija "Zadruga", Iva Grgurić, u poslednje vreme često je izlazila sa svojom majkom u provod, a fotografije i snimke je rado delila sa svojim pratiocima na platformi Instagram.

Fanovi bivše zadrugarke su i dalje u neverici da dve dame nisu sestre već majka i ćerka.

Kada je proglašena pobednicom rijalitija, gledaoci su imali priliku da vide njenu majku, Jasnu Tumir, u punom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjaju ispred bele vile, ali od tada je prošlo dosta vremena i da se primetiti da ni jedna ni druga nisu zapostavile svoj izgled i zanosnu liniju.

Fotografijom koju je Iva juče objavila na svom storiju oduševila je javnost pre svega neverovatnom sličnošću majke i ćerke, ali isto tako i lepotom kojom žena koja je duboko zagazila u petu deceniju svog života zrači.

Grgurićeva je juče okačila sliku na kojoj je napisala "Majka" uz emotikon crvenog srca i čini se da su bile na doručku i uživale u prelepom ambijentu restorana.

Danas su majka i ćerka osvanule na još jednom storiju kako degustiraju belo vino i lepo se provode u društvu jedna druge.

Iako se Iva nikada nije stidela svojih estetskih zahvata i na njihov se račun šalila govoreći da su joj samo oči ostale prirodne, ipak je jasno na koga ja mlada zadrugarka nasledila atraktivan fizički izgled i mladolike gene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.