Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILDA ŠAULIĆ SA ĆERKOM NAPUSTILA SRBIJU! EVO ZBOG ČEGA SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK! FOTO

Folk pevačica Ilda Šaulić nekoliko meseci nakon smrti oca, kralja narodne muzike Šabana Šaulića, rešila je da se vrati na muzičku scenu. Ona već nekoliko meseci vredno nastupa, snimila je i novu pesmu, a sada se odlučila na novi poslovni korak. Ona je sa ćerkom Emom juče otputovala u Ameriku, gde je čeka turneja od The post ILDA ŠAULIĆ SA ĆERKOM NAPUSTILA SRBIJU! EVO ZBOG ČEGA SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK! FOTO appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Spakovala kofere: Ilda Šaulić otišla daleko od Srbije (foto)

Izvor: Story, 22.Nov.2019

Pevačica Ilda Šaulić, ćerka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, javila se pratiocima na Instagramu i otkrila svoje najnovije putešestvije, kao i svoje omiljeno društvo u njima. Uspomene na oca će ZAUVEK ČUVATI: Ilda Šaulić otkrila reči svoje majke nakon Šabanove smrti Naime,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.