ILDA OTKRILA BOLNU PORODIČNU TAJNU: Sa Šabanom nije bilo lako živeti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILDA OTKRILA BOLNU PORODIČNU TAJNU: Sa Šabanom nije bilo lako živeti!

Nedostaje joj...

Pevačica Ilda Šaulić gostovala je u emisiji "Magazin in" kod voditeljke Sanje Marinković, gde je jednim priznanjem u vezi svog pokojnog oca Šabana Šaulića iznenadila sve u studiju.

- Iskreno, ja sam i mom ocu rekla na jednom našem putu pre par godina: "Ti si divan otac, divan umetnik, roditelj i sve ostalo, ali ja s tobom ne bih živela dva minuta" - priznala je Ilda, koja je potom otkrila kako njena majka, a Šabanova udovica Goca danas gleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tu njenu izjavu.

- I, što ona kaže danas, iz ove perspektive: "Sine, s njim je bilo teško, ali bez njega još teže" - rekla je Ilda i dirnula sve u studiju.

DEKOLTE ZA SRČKU, USKE PANTALONE! Pevačica se pojavila u BRUTALNO S*KSI izdanju - muškarci balave! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.