IGRAO JE RAME UZ RAME SA MIJOM ALEKSIĆEM, A DANAS JE ADVOKAT Mali Nikola očarao je gledaoce u filmu Tango argentino

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 07:21

IGRAO JE RAME UZ RAME SA MIJOM ALEKSIĆEM, A DANAS JE ADVOKAT Mali Nikola očarao je gledaoce u filmu "Tango argentino"

U ovom ostvarenju je igrao rame uz rame sa jednim od najvećih imena u domaćoj kinematografiji!

Svi koji su gledali film "Tango argentino" sećaju se dobro pegavog i milog dečaka Nikole koji je pomagao starim licima, te skupljao novac kako bi kupio aparat za kokice.

To je bio prvi i poslednji put da se Nikola Žarković oprobao u svetu kinematografije, tada je imao 11 godina, a od snimanja ovog filma prošlo je više od 30 godina.

- Moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambicija nije bila usmerena ka glumačkom pozivu. Bio sam razumno dobar đak i sebe sam nalazio u drugim stvarima. Na kraju je to prevagnulo i otišao sam u nešto što veoma volim i nisam se pokajao - ispričao je Nikola za "Blic", koji je danas advokat.

- Kao najmlađi član ekipe bio sam mezimac. Lagao bih ako bih rekao da mi ta uloga nije pomogla, postao sam prepoznatljiv, što mi je u jednom periodu značilo među vršnjacima i devojčicama - rekao je Nikola jednom prilikom.

U ovom ostvarenju je igrao rame uz rame sa jednim od najvećih imena u domaćoj kinematografiji, Mijom Aleksićem, i davno je rekao da je glumcu već tada bilo narušeno zdravlje. Miji je to inače poslednji projekat, preminuo je tri godine kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.