IDIOTE, POSTOJI RIZIK OD SMRTNOG ISHODA! Marija poludela zbog Miljane: Želi da ZATRUDNI po svaku cenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 10:37

"IDIOTE, POSTOJI RIZIK OD SMRTNOG ISHODA!" Marija poludela zbog Miljane: Želi da ZATRUDNI po svaku cenu

Haos u Beloj kući!

Tokom emisije "Pitanj novinara" Marija Kulić kritikovala je Miljanu zbog intimnih odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom, te iznela nove detalje i razloge zašto Miljana ne bi smela da zatrudni, pa pomenula i smrtni ishod usled komplikacija.

- Zola i Miljana prave bebu, a svesna je da ne sme to da radi, jer je imala ozbiljnu intervenciju. Oni su za Palmotićevu. Na otpusnoj listi je jasno rečeno da ne sme ostati u odrugom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu i po dana - kazala je Marija.

- Nije, doktori nisu tako rekli - dodala je Miljana.

- Idiote, imaš tromb u stomaku, ako se bude aktivirao, onda si životno ugrožena. Paučina u glavi - rekla je Marija.

- Miljana je rekla njoj doktor nije tako rekao - dobacio je Zola.

- On je meni rekao da će smrtni ishod uslediti, ako se on aktivira. Ona bira smrt, samo da bi se ovde istakla, ili terala inat Nenadu i meni. Njigh dvoje nisu normalni. Ništa bolji nisu od Divne i Marka - rekla je Marka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.