IDEMO NA SUD! Nakon što su mu stigle 42 KRIVIČNE PRIJAVE, Baka Prase uputio Mitroviću OVU BRUTALNU PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 23:09

"IDEMO NA SUD!" Nakon što su mu stigle 42 KRIVIČNE PRIJAVE, Baka Prase uputio Mitroviću OVU BRUTALNU PORUKU

Estradni rat o kome se najvise govori ne jenjava...

Estradni rat o kome se u poslednje vreme najviše pričalo jeste između vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Iako su se strasti malo smirile, oni i dalje izsnose uvrede jedan o drugom.

Baka Prase ne prestaje da niže skandale. Podsetimo, on je nedavno izazvao negativne komentare kada je istakao da ne želi da učestvuje u pomoći žrtvama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemljotresa u Turskoj.

Najnovijom objavom na svom Instagram nalogu takođe je izazvao buru na društvenim mrežama. Bogdan je objavio fotografiju sudskog naloga na kome piše da je Mitrović protiv njega podneo čak 42 krivične prijave!

- Idemo na sud! Mitroviću, sajsi ga - poručio je Baka Prase uz fotku dokumenta.

Kako će se ovaj sukob dalje odvijati ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.