IDEM SAMO NA BRZINSKU KAFU SA BIVŠIM! Supruga Darka Lazića nakon VIZITE zapanjila javnost porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 21:25

"IDEM SAMO NA BRZINSKU KAFU SA BIVŠIM!" Supruga Darka Lazića nakon VIZITE zapanjila javnost porukom

"Šta može loše da se desi?"

Pevač Darko Lazić u ljubavnoj je vezi sa Katarinom Stojanović, a svoje intimne trenutke rado dele na društvenim mrežama sa pratiocima.

Ono što intrigira javnost u poslednje vreme, svakako je Darkovo zdravstveno stanje, jer je pre par dna opet završio u bolnici, nakon hirurške intervenicije zatezanja kože.

On se oporavlja, a Katarina je danas na storiju podelila video iz automobila uz reči "Dolazim ti". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Onda je tagovala Darka i stavila emotikon srca pored njegovog imena.

Ubrzo, objavila je i fotografiju kako leži pored Darka, u bolničkom krevetu i izazvala lavinu komentara pratioca na društvenim mrežama.

Katarina je fanove obavestila i to da si Lazići otvorili nalog na Tik - toku, a potom i "okačila" video na kome su svi najlepši momenti ovog braka.

- Idem samo na brzinsku kafu sa bivšim, šta može loše da se desi - napisala je Katarina u opisu videa koji je odmah privukao veliku pažnju javnosti zbog provokativnog opisa.

Darko se juče oglasio iz bolnice, i rekao da njegova izabranica Katarina i njegova majka funkcionišu odlično, i da ga to pomalo plaši jer su se "udružile" protiv njega, rekao je on nakon pisanja pojedinih medija da su u ratu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.