IDE U ZATVOR ZBOG DUGA OD 10.000 DINARA! Sud doneo ODLUKU - Ivan Marinković će završiti IZA REŠETAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 12:32

IDE U ZATVOR ZBOG DUGA OD 10.000 DINARA! Sud doneo ODLUKU - Ivan Marinković će završiti IZA REŠETAKA

Evo šta će biti ako se ne javi na izvršenje kazne!

Bivši učesnik rijaliti programa "Parovi" i bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković, podelio je na svom Instagram profilu rešenje iz suda kojim se obaveštava da ide u zatvor na 10 dana.

- Nalaže se kažnjenom licu, Ivanu Marinkoviću, da se u roku od 8 dana od prijema ovog poziva-naloga, javi u pisarnicu Prekršajnog suda u Beogradu, radi upućivanja na izdržavanje kazne zatvora u KPZ Padinska Skela/KPZ Požarevac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na osnovu priloženog rešenja o izvršenju kojim je novčana kazna zamenjena u kaznu zatvora - piše u nalogu za izvršenje kazne zatvora, a zatim je dodato:

- Ukoliko se kažnjeno lice ne javi na izdržavanje kazne zatvora u označeno vreme, biće naređeno njegovo prinuđeno dovođenje, o sopstvenom trošku. Ukoliko kažnjeno lice uplati dugovani iznos u celosti, kažnjeni nije dužan da postupi po ovom nalogu jer se kazna zatvora neće izvršiti, a rešenje o izvršenju kazne zatvora će se staviti van snage, a ukoliko je izvršenje kazne zatvora započeto, isto će biti odmah obustavljeno - objavio je Ivan na svom Instagram profilu i u opisu napisao: "Odoh u Padinjak".

Takođe, u rešenju se navodi da je Marinković prethodno bio prekršajno kažnjen novčanom kaznom od 10.000 dinara, međutim, kako svoju obavezu da izmiri ovu kaznu nije izvšio, ona je zamenjena kaznom zatvora u trajanju od 10 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.