IDE U BAR ZA MENSUROM? Mina JAVNO SAOPŠTILA lepe vesti: Ajdarpašić ODLUČIO da je UPOZNA SA PORODICOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 00:13

IDE U BAR ZA MENSUROM? Mina JAVNO SAOPŠTILA lepe vesti: Ajdarpašić ODLUČIO da je UPOZNA SA PORODICOM?

U vezi im je prelepo...

Večerašnje gošće emisije "Zadruga-Narod pita" su Mina Vrbaški i Milica Kemez. Tim povodom je Vrbaški pomenula i pomirenje sa njenim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, te da ne zna kako će izdržati bez njega kad on ode u Crnu Goru.

- To je bila igrica, rekla bih, kao neki eksperiment, ništa drugo, greške koje ne bi trebalo podržati, ali je sada naša veza mnogo bolja - odgovorila je ona.

Mina je dodala da više ne može da zamisli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj život bez Mensura.

- Ne mogu da zamislim kako će mi biti kada on ode u Bar. Ali nema veze, brzo ću mu se ja pridružiti, idem uskoro - dodala je ona.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OVO NIJE BILO NA TVu! Tara otkrila šta se desilo u studiju kada se GAĐALA STOLICAMA sa Mićom - ISTRČALI IZ KADRA, a onda... Ludnica! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.