IDE NA ROBIJU, USR*ĆU MU SE U ŽIVOT! Šavija iz bolnice urnisala Karića, poslala poruku i Misici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 13:04

"IDE NA ROBIJU, USR*ĆU MU SE U ŽIVOT!" Šavija iz bolnice urnisala Karića, poslala poruku i Misici!

Stravično nasilje se dogodilo noćas na svadbenom veselju.

Nataša Šavija prebijena je noćas oko 1:40 u etno selu Vrdnička kula, na svadbi, a kako je starleta sama izjavila, povrede joj je naneo bivši zadrugar Stefan Karić.

Prema poslednjim informacijama, Karić je i zvanično osumnjičen za prebijanje Nataše Šavije, a policija intenzivno traga za njim.

Starleta ima polomljenu viličnu kost, desno oko joj je potpuno zatvoreno, a kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakla, nalazi se na odeljenju Intenzivne nege u Kliničkom centru Vojvodina i čeka na operaciju.

Ona se oglasila na svom Instagramu i otkrila još detalja:

- Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve, za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage, jer je prijavljen policiji, ali samo da zna da ću mu se usr*ti u život, jer se za ovo ide na robiju! U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju. Slomljena mi je jagodična kost, a o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac), da ne pričam. Ovo mi se nikad u životu nije desilo, a onu devojku (Jovanu Ljubisavljević prim. aut.) je Bog pogledao što se na vreme spasila od psihopate, koji deluje kao cica mica, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje... - napisala je Nataša.

Fotografiju jezivih Natašinih povreda pogledajte OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUK ISPRED VILE KARIĆA Evo šta je Stefanova maćeha rekla nakon optužbi za nasilje Nataše Šavije i da li zna gde se on trenutno nalazi

Izvor: Blic, 01.Maj.2023

Starleta Nataša Šavija trenutno je u Kliničkom centru Vojvodine na intenzivnoj nezi nakon što je zadobila teške telesne povrede, od strane, kako tvrdi, bivšeg zadrugara Stefana Karića.

Nastavak na Blic...

Gde se nalazi Stefan Karić? Od bivšeg zadrugara ni traga ni glasa 24 sata otkako je osumnjičen za nasilje nad Natašom Šavijom

Izvor: 24sedam.rs, 02.Maj.2023, 08:32

Njegov otac ne zna gde se on nalazi, a bivši zadrugar se nije oglašavao ni na društvenim mrežama

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.