IĆI ĆE NA VEŠTAČKU OPLODNJU? Nakon priče da ne mogu da imaju DECU, oglasili se Ana i David! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IĆI ĆE NA VEŠTAČKU OPLODNJU? Nakon priče da ne mogu da imaju DECU, oglasili se Ana i David! (VIDEO)

Otkrili istinu.

David Dragojević i Ana Korać uplovili su u vezu u toku druge sezone rijaliti programa "Zadruga". Mnogi su predviđali da će ova veza pući nakon rijalitija, ali ovaj par je nikad srećniji i uživa u ljubavi.

U medijima se pojavila vest da Ana ne može da ostane trudna, te da će morati da idu na veštačku oplodnju. Koraćeva je ovo demantovala i saopštila da ona i David mogu da imaju decu, ali da je još rano za to.

- Neke gluposti se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pišu za moju trudnoću, da ja ne mogu da imam decu, sramota da tako nešto pišu. Naravno da mogu da imam bebicu, ali još nije pravo vreme - rekla je Ana za "Ekskluzivno", a David se potom nadovezao na ovu priču:

- Mnoge laži se pišu, da ona ne može da ostane trudna, da ja ne mogu da napravim dete. Kao da sednu za sto i smišljaju kako da nas ocrne.

Pogledajte šta su još otkrili u ovom intervjuu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.