Izvor: Scandal.rs, 25.Dec.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I za ovu Novu godinu možete potpuno besplatno uživati u najnovijim filmskim hitovima

Praznici se ne mogu zamisliti bez gledanja filmskih klasika na temu Nove godine i Božića, poput „Sam u kući“ i „Zapravo, ljubav“. Ipak, ove godine možete potpuno besplatno uživati u najnovijim filmskim hitovima, kako domaće, tako i strane produkcije i to potpuno besplatno! Posetite Praznični bioskop Open Air Cinema na Slavija platou od 30. decembra The post I za ovu Novu godinu možete potpuno besplatno uživati u najnovijim filmskim hitovima appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD BAKIJEVOG BRAKA: Novu Godinu će dočekati bez svoje porodice!

Izvor: Scandal.rs, 26.Dec.2018, 14:13

Do produkcije stigle su važne vesti za beogradskog densera Bakija B3. Voditeljka Bojana Ristivojević je dobila poruku od produkcije da se Bakijeva, možda već bivša žena, oglasila preko prijatelja sa sledećom porukom. Do Nove Godine, Andrija Đogani može da očekuje papire za razvod braka. Dina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.