I voditeljka Beogradske hronike došla da oda poslednju počast kolegi Igoru Bulatu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I voditeljka Beogradske hronike došla da oda poslednju počast kolegi Igoru Bulatu (FOTO)

Tužan dan...

Novinar i urednik u Radio-televiziji Srbije Igor Bulat preminuo je u 48. godini od posledica teške bolesti, raka jetre, koji mu je ustanovljen u decembru.

Komemoracija povodom njegove smrti održala se u 11 sati u u Galeriji Radio-televizije Srbije u Takovskoj 10, a porodica na groblju Orlovača prima saučešća, nakon 14 časova trebalo bi da tužna povorka od crkve krene ka grobnom mestu u kom će Igor biti sahranjen.

Veliki broj Igorovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja i kolega se skupio ispred crkve i izjavljuju porodici saučešće.

Među prvima na groblje je došla njegova dugogodišnja koleginica Rada Đurić, ali i pevač Željko Vasić (pogledajte OVDE).

Marko Bulat došao je u pratnji supruge, majke, snaje i Igorove dvoje dece. Igorova žena i deca uplakani i ponosno stoje dok ispraćaju svog najmilijeg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.