I to majka? BRUKA NEVIĐENA, Anita ZBOG OVOGA na stubu srama - Raspandrkuša, ne zna ništa o svom detetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:10

"I to majka?" BRUKA NEVIĐENA, Anita ZBOG OVOGA na stubu srama - Raspandrkuša, ne zna ništa o svom detetu

Ispala veka!

Zadrugarka Anita Stanojlović zaintrigirala je čitav auditorijum koji prati rijaliti. Nju su gledaoci upoznali kao tihu devojku iz geta koju je prevario mangup i napravio dete. Međutim, njena ličnost se vremenom otvarala i publika je svedočila njenom raskalašnom ponašanju u rijalitiju, braku sa Jovanom Tomić Matorom, prevari koju je počinila u tom odnosu, a sada i mnogim vulgarnim scenama koje ima pred kamerama sa Anđelom Rankovićem.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve vreme pokušava da proda priču o čednosti i naivnosti, njen curruculum vitae govori drugačije. Anita je naišla na veliku osudu javnosti zbog izjave da je brižna majka koja prati svoje dete u školu zbog toga što njeno dete ima samo 4 godine. Mali Aleksej, osim ako nije vunderkind (o čemu bi se sigurno pisalo), nikako ne može ići u školu.

- E to su te rijaliti majke, junakinje. Pojma nemaju o svojoj deci. Sete se dece samo kad ih spominju radi toga da bi zinule "ja sam majka". Time što su rodile, ne znaci da su majke. Majka vodi računa o svom detetu svaki dan. Zlo mi je od ovih raspandrkuša i stalnog spominjanja reči majka - stoji u opisu snimka.

"Baš ona zna šta je škola, nije ni prošla pored nje", "Kakvo zlo, šta je ovo? I ona da pobedi", "Vrtić je nabrojala, pa školu, mada ona ne zna ni razliku između vrtića i škole", "I to majka, ne zna osnovne stvari o detetu" - krenuli su odmah komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.