I šta onda ostaje? Kardašijanka bi sada htela da ima ravnu zadnjicu

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I šta onda ostaje? Kardašijanka bi sada htela da ima ravnu zadnjicu

U najavi nove epizode šoua “Kourtney & Khloe Take The Hamptons” vidimo razgovor Kim Kardašijan (34), SKota Disika (31) i Kortni (35) o Kloinoj stražnjici.
Kim je za svoju mlađu sestru rekla kako ima preveliku guzu te da bi morala izgubiti nekoliko kilograma.
- Što? Pa vi ste poznate po svojim velikim guzama, Ako izgubite zadnjice, svi bi mogli ostati bez novca - odgovorio joj je začuđeni Skot.
- Nije me briga. Sada želim ravnu guzu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << - ozbiljno mu je tada rekla Kim, što je šokiralo Skota.
Kortni je tad brzo promenila temu i počela pričati kako im je majka sve nervoznija otkako je prekinula s Brusom Dženerom.
Kako je to jedini prikazani isečak iz nadolazeće epizode još se ne zna je li Kim uistinu mislila to što je rekla i jesu li joj uistinu dosadile njene obline.
Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.