I poznata Plejbojeva zečica uhapšena zbog prostitucije?

Izvor: Svet, 30.Dec.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I poznata Plejbojeva zečica uhapšena zbog prostitucije?

Plejbojeva zečica Božana Vujinović iz Banjaluke (21), poznata i kao Božana Neodoljiva Neumoljiva, uhapšena je ovih dana zajedno sa starletom Mimi Oro i sa još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji.


Dnevni list Kurir piše, naime, da je policija pronašla njeno ime među dokumentacijom koja je zaplenjena od najvećeg estradnog makroa – Mihaila M. Inače, Vujinovićeva se pojavljuje u spotu “Noćna ptica” Saše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kapora, bila je Plejbojeva mis leta 2013, a ujedno i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year na Filipinima, gde je osvojila titulu mis seksi bodi.

Podsetimo, starleta Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro, koja je nedavno uhapšena zbog prostitucije, puštena je iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu sa kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"PALA" I PLEJBOJEVA ZEČICA IZ BANJALUKE: Božana Neodoljiva Neumoljiva uhapšena sa Mimi Oro!

Izvor: Press, 30.Dec.2014

Plejbojeva zečica Božana Vujinović iz Banjaluke (21), poznata i kao Božana Neodoljiva Neumoljiva, uhapšena je ovih dana zajedno sa starletom Mimi Oro i sa još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji, kako piše "Kurir". ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.