I njegova Jelena PALA OD SMEHA - Sloba Radanović objavio urnebesnu fotku, OVAKVOG ga još niste videli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 00:22

I njegova Jelena PALA OD SMEHA - Sloba Radanović objavio urnebesnu fotku, OVAKVOG ga još niste videli (FOTO)

Par se redovno oglašava putem društvenih mreža i na taj način pokazuju svojim foloverima kako uživaju u zajedničkom životu.

Pevač i bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", Sloba Radanović sa svojom izabranicom uživa u bračnom životu i odrastanju dečice koja im svakodnevno ulepšavaju život.

Jelena Radanović neretko na društvenim mrežama objavljuje njihove aktivnosti, ali i Slobu u raznim izdanjima u kojima se retko može videti u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnosti.

Ovoga puta je pevač objavio fotku sa Jelenom i kapicama Deda Mraza na kojoj ima "klempave uši" i urnebesni izraz lica kome se čak i njegova supruga nasmejala.

Bračni par je još jednom pokazao da uživaju u malim i normalnim stvarima, a ako je sudeći po objavama ovaj praznični period im izuzetno prija.

Podsetimo, Sloba i Jelena su nedavno proslavili Nikoljdan, a određene detalje su takođe podelili na društvenim mrežama, što možete pogledati OVDE.

Srbija Danas/društvene mreže/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.