I nad popom ima kraljica: Jelena Gavrilović oduševila imitatora Majkla Džeksona!

Izvor: Prva.rs, 20.Dec.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I nad popom ima kraljica: Jelena Gavrilović oduševila imitatora Majkla Džeksona!

Da je šou Tvoje lice zvuči poznato jedan od najgledanijih televizijskih formata, ne samo kod nas već i na regionalnom nivou, a i šire, govore o tome i svetski mediji, od Dejli mejla, preko drugih, koji su prenosili nastupe naših takmičara jer su bili kao realni, a ne imitacije.
Posle Nede Ukraden, čija se imitacija pročula i do Amerike, na mejl glumice Jelene Gavrilović stigla je poruka od Migela Konča zvaničnog svetskog imitatora Majkla Džeksona, koji nije mogao da sakrije impresije >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nakon što je video glumičin nastup:
“Draga Jelena, čestitam ti na prezentaciji, mnogo mi se dopada! Moji prijatelji Goran Stefanović i Milan Trifunović su sa tobom plesali na sceni, bilo je fenomenalno! Zagrljaj iz Hrvatske!”
Migel Konča je inače na turneji sa svojom trupom po jugoistočnoj Evropi, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, gde je sigurno i video Jelenin nastup.
 
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.