I kad plače ona je BOMBA! Seksi Ministarke objavile novi spot i POKIDALE! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Nov.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I kad plače ona je BOMBA! Seksi Ministarke objavile novi spot i POKIDALE! (VIDEO)

Sve popularnija ženska grupa Ministarke, na čelu sa Editom Aradinović, snimila je spot za novi singl "Moje jedino", a ako je suditi po onome što vidimo i čujemo ova pesma sigurno će biti novi hit!

Ministarke su se potrudile da i ovog puta urade nešto drugačije, i to u saradnji sa poznatim hitmejkerima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem.

Foto: Promo

Ono što su članice grupe i ovog puta pokazale jeste neprikosnoveni seksepil kojim zrače, dok je Edita >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dobila pohvale da je njen glas u ovoj pesmi došao do punog izražaja.

Inače, spot koji su Ministarke snimile kopija je spota koju je pevačica Sia snimila za pesmu "The greatest". Jedina razlika jeste u tome što se Edita, za razliku od Sie, pojavljuje u venčanici.

Poslušajte pesmu i podelite sa nama svoje utiske!





(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

I kad place ona je BOMBA Seksi Ministarke objavile novi spot i POKIDALE (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 14.Nov.2016

Novom pesmom Ministarke su potvrdile zbog čega ih publika sve više voli

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.