I TREBA DA IDE, NEKA JE POBEGLA... Nakon svega Luna IZDALA Aleksandru: ZABOLA joj NOŽ u leđa? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TREBA DA IDE, NEKA JE POBEGLA... Nakon svega Luna IZDALA Aleksandru: ZABOLA joj NOŽ u leđa? (VIDEO)

Razočarala se u nju.

Tokom večeri Belom Kućom ovladao je potpuni haos i ludilo. Nakon žestokog sukoba i tuče između Zerine Hećo i Aleksandre Subotić, zbog otkrivanja tajne da je Hećo bila silovana, ljubavni par - David i Aleksandra odlučili su da "spas" iz ove teške situacije bude napuštanje rijaliti programa"Zadruga 2" jer su smatrali da nema potrebe da trpe omalovažavanja i osude koje, kako tvrde, ne zaslužuju. više o tome pročitajte OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
DAVID I ALEKS NAPUSTILI ZADRUGU! KRAJ! Nakon ŽESTOKE TUČE tuče sa Zerinom, PRESKOČILI OGRADU! (VIDEO)

ZADRUGA?! NEEE! Pevačica progovorila SUROVO ISKRENO! Zamislićete se posle njenih reči o RIJALITIJU!

ZOVITE HITNU POMOĆ! Zerina u potpunom DELIRUJUMU! Au, strašno... Evo KAKO IZGLEDA nakon TUČE! (VIDEO)

Kada su se stvari koliko toliko stišale, zadrugari su u spavaćoj sobi komentarisali njihov postupak a među njima i Luna Đogani koja se od prvog trenutka izjasnila da je na Zerininoj strani iako je do nedavno bila jako bliska sa Davidom i Aleksandrom.

- Što si ti napadao Brendona, zato što je davao "lopovske" da pobegnu Aleksandra i David, šta tebe boli dup* da li će da ode, neka ide, i treba da ode? - napala je Luna svog brata Adama.

TUČA U ZADRUZI! Zerina NASRNULA NA Aleksandru! OBEZBEĐENJE ih RAZDVOJILO - program PREKINUT!

- Nisam ga napao, to sam samo rekao u smislu da ne treba da se meša on, nisam nikoga sprečavao da ode. - branio se Đogani.

Podsetimo se, u toku dana Drvo Mudrosti pozvalo je blogerku na razgovor upravo zbog svog promenjenog odnosa prema ovom ljubavnom paru, u toku kojeg je ona istakla da se jako razočarala u njih dvoje, kao i da se distancirala jer ne želi komunikaciju sa njima.

NECENZURISAN SNIMAK TUČE U ZADRUZI! Ovo niste VIDELI na TV -u! JEZIVO! (VIDEO)

ČUO SAM DUET SA STOJOM PRE SVIH! Sloba OTKRIO ZA SD: Kija je POPULARNIJA od mene - Evo ŠTA kaže za PESMU!

Kako će Aleksandra odreagovati kada čuje da Luna smatra da je trebalo da ode iz "Zadruge 2", i da li će to protumačiti kao zabadanje noža u leđa, ostaje da vidimo vremenom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.