I TO se konačno dogodilo: Miona i Ša zagrejali atmosferu u sobi DO USIJANJA - kamere sve zabeležile

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 02:12

I TO se konačno dogodilo: Miona i Ša zagrejali atmosferu u sobi DO USIJANJA - kamere sve zabeležile

Iako se i dalje zvanično nije razveo od Vanje Ignjatović, Nenad Aleksić Ša je već bacio oko na Mionu Jovanović i više se ne razdvajaju. Sada je već jasnije da su na korak od ozvaničenja svoje veze.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša svakog dana sve su bliži zaključku da moraju priznaju ono što svi vide - da su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Ona je sela na njegov krevet, a reper ju je uhvatio za nosi i nazvao "sovicom". Potom ju je nežno dodirivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po licu, a zatim su počeli da pričaju. Bili su nikad prisniji.

Miona je rekla da mora da opere posteljinu, a reper ju je privukao i snažno je zagrlio. Sedeli su na krevetu zagrljeni, ona se hitro naslonila na njega.

Nakon toga, Miona i Ša su odlučili da odu na cigaretu i odmore uzavrele emocije. Publika sa nestrpljenjem čeka da se njih dvoje smuvaju i konačno priznaju šta osećaju. Podsetimo, tokom jučerašnjeg izbora za najiritantniju osobu, Ša je otkrio koliko mu Miona znači.

- Meni je drago što se družim sa normalnim devojkama i koje ne skaču po tuđim krevetima i ne vape za p*nisima, Miona tebe izdvajam tu. Navešću Mionu, za laku noć zagrljaj, a ni dobro jutro ne dobijem. To me iritira, ali se posle iskupi. Uroš me u pojedinim trenucima iritira, ali to splasne kroz desetak minuta. I treća osoba će biti, mora biti Vivien. Ona je neko prema kome sam od starta bio okej, pažnja, cigare, hrana, savet, ali sam odlučio da povučem ručnu - rekao je Ša juče.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MI SMO SAMO DRUGARI" Miona se uvukla kod Ša u krevet, dobila ODGOVOR koji nimalo nije očekivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023

Iako se i dalje zvanično nije razveo od Vanje Ignjatović, Nenad Aleksić Ša je već bacio oko na Mionu Jovanović i više se ne razdvajaj..Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša svakog dana sve su bliži zaključku da moraju priznaju ono što svi vide - da su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.