I ONA JE TO PREŽIVELA! Dalila se oglasila povodom raskida Anđele i Zvezdana: Otvoreno je podržala ovu stranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 12:49

I ONA JE TO PREŽIVELA! Dalila se oglasila povodom raskida Anđele i Zvezdana: Otvoreno je podržala ovu stranu

Nekadašnje prijateljice obnovile odnos.

Anđela Đuričić je ostavila Zvezdana Slavnića jer, kako i sama kaže, odlučila je da posluša porodicu i da ostane u Đenovićima.

Ona je otvorila dušu i rekla da joj familija mnogo nedostaje i da joj treba društvo koje nije rijaliti društvo. Ona je takođe potvrdila da zbog svog novog angažmana u medijskoj sferi više ne može da dolazi na Tiktok da "prosi" od fanova giftove.

Anđela je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na meti mnogobrojnih osuda zbog toga što je ušla u vezu sa zauzetim i dosta starijim muškarcem u rijalitiju. Sada kada je raskinual sa njim, svi su se ućutali i opet kao da nailazi na neodobravanje.

Ipak, jedna rijaliti zvezda se oglasila i dala podršku sireni iz Đenovića.

Reč je o Dalil Dragojević, koja je bila cimerka Anđeli u "Zadruzi 5", a sada joj je i koleginica na televiziji gde su obe zaposlene.

Ona je podelila emisiju u kojoj Anđela priznaje raskid na svom zvaničnom Instagram nalogu i na taj način pružila podršku svojoj nekadašnjoj drugarici.

Dalila najbolje zna kako je to kada te svi osude, jer je i ona bila na meti moralnog osuđivanja u prethodnoj sezoni, dok je tu ulogu od nje preuzela Anđela u sledećoj sezoni.

- Dalila i Anđela su započele svoje prijateljstvo u Zadruzi 5. Sirena iz Đenovića je bila jedna od rekih koja je stajala na stani Dragojevićke kada je ostavila muža Dejana i prepustila se Filipu Caru. Starleta iz Šepka je veliku utehu našla u ovom prijateljstvu. Ipak, situacija se do kraja rijalitija peomenila, te je ovo prijateljstvo puklo. Uzrok je ležao o ljubomori. Filip Car je tvrdio Dalili kako treba da se ugleda na smernu Anđelu, što je ovoj jako smetalo. Do konačnog kraha je došlo kada je Dalila, navodno, flertovala sa Matijom Matijevićem, tadašnjim dečkom Đuričićeve. Od tog trenutka one su se često vređale i prepucavale za crnim stolom.

Njihovo pomirenje se odigralo nakon Anđeline diskvalifikacije kada su Zvezdan i on gostovali u njenoj emisiji "Da li... sa Dalilom"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.