I NOA JE HTELA DA UĐE U ZADRUGU 7 Cimerka ubijene tiktokerke potpisala ugovor i šokirala izjavom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 17:40

"I NOA JE HTELA DA UĐE U ZADRUGU 7" Cimerka ubijene tiktokerke potpisala ugovor i šokirala izjavom!

Otkrila i pravi razlog ulaska!

Cimerka tragično nastradale tiktokerke Noe Milivojev, Ana Marija Pavlović, dobila je poziv za ulazak u rijaliti "Zadruga 7 Elita".

Ana je danas stigla na Dedinje, u zgradu Pink televizije, gde je obavila razgovor sa produkcijom ružičaste televizije, a po izlasku iz zgrade progovorila je šta se dešava unutra.

- Istina je, ulazim u rijaliti "Zadruga 7 Elita", možete da očekujete svašta. S**s pred kamerama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo - bile su njene šok reči.

Cimerka pokojne Noe otkrila je koji je pravi razlog njenog ulaska u rijaliti:

- Ne ulazim u Noino ime, da se razumemo. Svi to pišu. Ulazim zbog sebe. Prijavija sam se preko mejla. Ljudi pričaju da sam postala slavna preko pokojne drugarice, nek joj je laka zemlja, ali uopšte nisam postala slavna preko nje, niti ulazim preko nje. Sama sam se prijavila i uspela sam u tome. Čim sam poslala mejl, sutradan sam dobila poziv za Zadrugu i evo, bila sam na razgovoru, dogovorili smo se sve - otkrila je buduća zadrugarka.

Sa Noinim roditeljima se, kako ističe, redovno čuje, a plan za ulazak u rijaliti imala je zajedno sa Noom, još dok je bila živa.

- Čujem se redovno sa njenim roditeljima, sa mamom pogotovo. Njena mama je još odavno znala da ulazim u rijaliti. Imala sam plan još dok je Noa bila živa, možete da pitate njenu mamu i Noa je htela da uđe u rijaliti, trebalo je da uđemo zajedno - otkrila je Ana Marija Pavlović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.