I NAŠE ZVEZDE SU SUJEVERNE: Pevačica uvek nosi sa sobom CRVEN KONAC, a evo zašto sina krsti u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NAŠE ZVEZDE SU SUJEVERNE: Pevačica uvek nosi sa sobom CRVEN KONAC, a evo zašto sina krsti u Srbiji

Pu, pu, pu.

Goga Sekulić dovela je svog sina u Beograd po prvi put. Pevačica je otkrila da je tata Uroš Domanović ostao zbog priprema za takmičenje, ali i priznala da će im se on pridružiti po završetku svojih obaveza, a onda će i krstiti Vasilij Andreja upravo u prestonici.

- Cirih ima neke svoje prednosti i mane, Beograd isto tako. Vasilij Andrej je već počeo da trenira, da li verujete, sa nepunih mesec dana radio je trbušnjake - otkrila je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oduševljena svojim mezimcem koji lepo napreduje pa priznala šta uvek nosi sa sobom kako bi zaštitila svog naslednika od raznih pogleda.

- Crveni konac uvek nosim sa sobom protiv uroka - rekla je Goca.

- Doći će Uroš za Beograd jer ćemo uskoro krstiti sina. On se sada priprema za jedno veliko takmičenje. Prijateljice još nisu bile kod mene, ali polako - sa osmehom je ispričala Sekulićeva u emisiji "Premijera".

"SAMO NAS KOČI TO ŠTO JE ON..." Kija i Sloba najotvorenije o svom odnosu! "Da, ispao sam LOŠ!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.