Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I MILICA DUGALIĆ SE OBRUŠILA NA DRAGANU MITAR: Ozbiljne UVREDE joj je izrekla!

Milica Dugalić je sinoć u toku Igre istine otvoreno priznala da ne podržava ono što radi Dragana Mitar. Pevačica smatra da je bivša modelsica trebalo da prvo sedne i da razgovara sa svojim suprugom. Milica je navela i da bi Dragana trebalo da razmišlja o svom sinu i kako će njemu biti zbog svega onoga The post I MILICA DUGALIĆ SE OBRUŠILA NA DRAGANU MITAR: Ozbiljne UVREDE joj je izrekla! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDNA DADILJA POBEGLA OD MARIJE I MILJANE: Koja je ovo po redu?!

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2019

Marija Kulić sinoć nije bila prisutna u toku Igre istine. Razlog je to što je u tim trenucima ona vodila brigu o Željku Kuliću, svom unuku, a sinu Miljane Kulić. Kulićka je morala da ostane sa svojim unukom u apartmanu jer je još jedna dadilja odustala da dolazi u “Zadrugu”. Sve više je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.