I JELENA I JA SMO MALO POGANI NA JEZIKU! Aca Lukas progovorio o odnosu sa Karleušom Nikad se nismo svađali

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 11:14

"I JELENA I JA SMO MALO POGANI NA JEZIKU!" Aca Lukas progovorio o odnosu sa Karleušom "Nikad se nismo svađali"

On ne vidi problem!

Odnos Jelene Karleuše i Ace Lukasa oduvek je bio turbulentan.

Poznato je da su njih dvoje bili oduvek čas u miru, čas u teškom sukobu, koji je kulminirao svađom i uvredama na Instagramu prošle godine.

Oni su se tada posvađali jer je Karleuša stala na stranu Milice Pavlović u aferi "Provereno", dok je Lukas stao na stranu Ane Nikolić, koja je objavila demo-snimak hita koji je snimila njena mlađa koleginica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Verbalni rat je trajao danima. Ipak, sve se promenilo nedavno, kada je sve iznenadila činjenica da je JK zapratila na Instagramu i Anu i Acu.

Sada je o njihovom odnosu progovorio i sam pevač, koji tvrdi da se s Jelenom, s kojom ima i duetsku pesmu "Bankina", zapravo nikad nije ni posvađao.

- Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo uvek imali neka sporečkanja, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još nijednom se nije desilo da se sretnemo negde, a da se nismo javili jedno drugom. Bez obzira na to šta se desilo pre toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se mi nismo nikad posvađali. Mi se posle toga nismo sreli, ali garantujem, da smo se sreli - mi bismo se smejali. To što Jelena i ja malo pogani na jeziku, onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju, i to je to - istakao je Aca u emisiji "Ekskluziv".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.