I DVA MESECA NAKON OPERACIJE IMA RUPE NA LICU! Dok se Šavija bori za život, Karić lumpuje do zore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 18:49

I DVA MESECA NAKON OPERACIJE IMA RUPE NA LICU! Dok se Šavija bori za život, Karić lumpuje do zore!

Besna zbog bahatog Stefanovog ponašanja!

Nakon što je Stefan Karić, koji je krvnički udarao starletu Natašu Šaviju, izašao u noćni provod do ranih jutarnjih sati, oglasila se i ona na svom zvaničnom Instagram profilu.

Nataša je šokirana da se Karić vratio u normalan život nakon muke koju joj je naneo, pa je odlučila da se oglasi i iznese svoje mišljenje.

Ona je objavila deo članka u kom se navodi kako se Stefan Karić provodio do ranih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutarnjih sati u noćnom provodu, na šta je burno reagovala.

- Em mi napravio pakao od života, još je i očigledno ponosan na to... Slavi se, doček iz zatvora kao da je osvojio zlatnu medalju... Divna neka porodica - napisala je Nataša na Instagramu.

Ona je potom objavila i fotografiju kako joj lice izgleda čak 44 dana nakon operacije, gde se još uvek može videti velika rupa ispod oka.

Usledila je još jedna revoltirana objava, kojom opisuje ceo događaj, a koju možete videti u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.