I DALJE TRAJE HAOS ZBOG PISMA - negira da je ikada bio sa njom blizak, Anđela u suzama: Teške optužbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 08:12

I DALJE TRAJE HAOS ZBOG PISMA - negira da je ikada bio sa njom blizak, Anđela u suzama: Teške optužbe

Nije joj lako zbog svega.

Tokom emisije "Pretres nedelje" komentarisalo se prijateljstvo Ivana Marinkovića sa Zvezdanom Slavnićem i Anđelom Đuričić.

Ivan Marinković negira da je bio ikada blizak sa Anđelom, a čitav haos je nastao zbog pisma.

- Ivan i ja smo okej, pre smo se više zezali. Mislio sam da ću da dobijem srednji, nisam na vleiki toliko pucao. Nema šta da se on iznervir ašto se tiče veze sa Anđelom jer sam bio sa Majom, ali je meni to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo čudno. Nije da je htela da se pere, ali ako smo se toliko zastupali... Nije me niko zastupao, imali smo mišljenje - govorio je Zvezdan.

- Da li ti je značila moja podrška u najgorim trenutcima? - upitao je Ivan.

- Mislim da bi mi isto bilo bez tvoje podrške - odgovorio je Slavnić.

- Neću da kažem zašto - dodao je Ivan.

- Ako je tako radio, a da nije razmišljao, ja sam objašnjavao da Ana to ne radi i ima isto mišljenje kao ja. Najveći problem je bila Anđela jer je skapirala da ga boli k*rac z anju i bila je u šoku d je dobila 3000 - pričao je Zvezdan.

- Najveći problem je bio kad si pitao što si dobio mali buidžet i tako je počela cela rasprava. Rekao si da su foliranti i pabovci, pa donji dom. Nije iIvan počeo prvi da se pere, nego ti i od njih, kad ti Ivan nije odgovarao - govorio je BIlal.

- Više može da mu se zameri što je ona dobila pismo, a drugi dan ju je vratio, nego što se zamera što je otišao kad nije dobila pismo - dodao je Car.

- Više je zanimljivo za anđelu, njih dvoje su bili pravi prijatleji

- Nismo bili prijatelji. Ja sam njoj rekao da je preuveličala naš odnos, ona je bila u problemu. Ja ne vidim da smo mi bili pravi prijatelji. Ja o Anđeli nisam brinuo - govorio je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.