I Čarli Čaplin i Hitler i Sin Dragan: Pogledajte novu imitaciju Nenada Okanovića u TLZP

Izvor: Svet, 12.Dec.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Čarli Čaplin i Hitler i Sin Dragan: Pogledajte novu imitaciju Nenada Okanovića u TLZP

Glumac Nenad Okanović, poznatiji kao Sin Dragan u novoj epizodi “Tvoje lice zvuči poznato“”dobio je ozbiljan glumački zadatak da u ulozi Čarlija Čaplina oživi lik Adolfa Hitlera.
Iako je čuveni komičar legenda nemog filma, videćemo najpoznatije scene iz ostvarenja „Moderna vremena“, koji je bio prvi film u kojem se čuje Čaplinov glas i „Veliki diktator“, u kojem je tumačio lik nacističkog vođe.
Inače, do polufinala gledaoce deli samo jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << emisija. Takmičari se i pored napornog tempa trude da ne pokažu umor, već da zablistaju u punom sjaju na sceni. I ove nedelje nas očekuju fenomenalne transformacije, koje će naše poznate ličnosti savladati.
Među njima su Bane Mojićević, kog ćemo gledati kao Dina Merlina i Katarina Bogićević kao Šakira. Bane je ostavio bez daha publiku i žiri. Niko nije mogao da napravi razliku između njega i originala. I Đuro nije mogao da sakrije oduševljenje fizičkom sličnošću dok su maskeri transformisali Mojićevića.
Izvor: Prva tv
Foto: Prva tv

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.