I ANĐELA NAKON KRŠENJA DOGOVORA DOBIJA OTKAZ NA HAJPU? Mirković najavio astronomsku kaznu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 22:18

I ANĐELA NAKON KRŠENJA DOGOVORA DOBIJA OTKAZ NA HAJPU? Mirković najavio astronomsku kaznu

Au, ovo niko nije očekivao.

Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik televizije Hajp, obavestio je javnost putem svog Instagram naloga da svi zaposleni na njegovoj televiziji, posebno voditelji ne treba da imaju lajvove preko Tiktoka i da zarađuju putem giftova od svojih obožavalaca.

Objava je iznenadila mnoge pošto na ovoj televiziji radi nekoliko bivših zadrugara, a svi dobro znamo da su se rijaliti učesnici preko leta gotovo preselili na ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kinesku socijalnu platformu gde, kako se to kroz šalu kaže, "prose" od giftove.

Vrlo brzo je Dalila Dragojević potvrdila da je dala otkaz na mesto voditeljke na Hajpu. Ona je u izjavi za naš portal istakal da Tiktok nije presudan za raskidanje saradnje i da se sve završilo na prijateljkoj bazi. međutim mi smo utvrdili da su se vlasnik televizije i Dragojevićka otpratili sa društvenih mreža te su obožavaoci posumnjali da se sve završilo na drugarskoj osnovi.

Još više je iznenadila Anđela Đuričić, koja takođe radi na ovoj televiziji kao voditeljka. Ona je putem Instagrama najavila da će održati Tiktok lajv u 19 i 30 i na taj način se direktno ogradila od želja svog direktora.

Ipak, Mirković je ponovio svoju želju preko svog Instagrama i pojačao preteći ton u njoj.

- Hajp oštro zabranjuje od večeras svim voditeljima oglašavanje u tzv. LIVE uključenjima na TT na bilo koji način i bilo kakvo "prenošenje novca" jer sva lica na Hzpe imaju veoma dobre zarade. Ko to uradi biće odmah udaljen iz Hajp produkcije i snosiće kazne po ugovoru koji imaju - stoji u objavi.

Anđela će morati očigledno da pripazi kako ne bi ostala bez psola i još platila veliku kaznu zbog kršenja ugovora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.