I ANĐELA ĐURIČIĆ IH UVEĆALA - Sada je ista Maja Marinković: Zbog nove fotke gori Instagram (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 19:45

I ANĐELA ĐURIČIĆ IH UVEĆALA - Sada je ista Maja Marinković: Zbog nove fotke gori Instagram (FOTO)

Stvar ukusa kome šta stoji na telu.

Anđela Đuričić važi za jednu od prirodnih lepotica koje su prodefilovale Zadrugom. Svojim izgledom se dosta razlikovala od drugih devojaka u Zadruzi koje su dale omanje bogatstvo kako bi nadogradile različite delove tela kod plastičara.

Ipak, u čičnosti Đuričićeve je primetna promena, s obzirom da je u petoj sezoni bila sva čedna i poštena, u šestoj se razuzdala, te mnogi očekuju da će sve više i više da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda na klasičnu srpsku starletu.

Neke fizičke promene na njenom telu su već uočljive, te je na jednoj Instagram grupi izašao snimak koji upoređuje Anđelinu zadnjicu iz rijalitija sa pozadinom koja krasi sada sirenu iz Đenovića.

Njena pozadina je vidno uvećana, a i sva se ponaša u skladu sa svojim novim izgledom te se uvija i vrcka.

Anđela je u više navrata u sezoni spominajla da će ići kod plastičara, a operaciju zadnjice najavila je i Maja Marinković te su po tome sada iste.

Da li je Đuričićeva uspela da uradi neki diksretni zahtev na sebi ili je reč o umecima, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.