Hurem raskinula veridbu sa Džanom Atešom

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurem raskinula veridbu sa Džanom Atešom

Popularna turska glimica raskinula veridbu. Razlog najverovatnije druga žena. Merijem se preselila kod drugarice, Ateš sve potvrdio

Turska glumica Meriem Uzerli raskinula je veridbu sa Džanom Atešom. Poznati par je stavio tačku na svoju ljubav , a to je turski milioner potvrdio za tamošnje medije.

Popularna Hurem je na nagovor prijateljice, otišla do restorana u kojem je njen sada već bivši verenik ručao sa nepoznatom plavušom. Istog dana, glumica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << napustila zajednički stan i preselila se kod drugarice, a vest o raskidu Istanbulom se pronela brzinom svetlosti. Kako se i očekivalo, Merjem nije želela da potvrdi priču o raskidu, a činjenicu da se preselila kod prijateljice pokušala je da opravda dolaskom prijatelja iz Nemačke sa kojim navodno želi da provede nekoliko dana.

Ipak, Ateš objavio da su se on i Meriem, rastali uz opasku da je sve u životu moguće, pa i to da se ljudi razilaze. Na pitanje da li je moguće da se pomiri s Merjem, Džan nije želeo da odgovori.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Hurem raskinula veridbu

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2013

Turska glumica Merjem Uzerli, popularna Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni ", raskinula je veridbu sa Džanom Atešom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.