Hulio Iglesijas: Tramp je običan klovn, on misli da može da preuredi svet!

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hulio Iglesijas: Tramp je običan klovn, on misli da može da preuredi svet!

Poznati španski pevač Hulio Iglesijas izjavio je danas da više neće nastupati u kockarnicama američkog biznismena Donalda Trampa, mogućeg kandidata republikanaca za predsedničke izbore u SAD, ocenivši da je “klovn” zbog svojih komentara na račun imigranata.

“Mnogo puta sam pevao u njegovim kockarnicama. Ali to više neću raditi, jer on je klovn”, rekao je Iglesijas u intervjuu za španski list Vangardia.

“On (Tramp) misli da može >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da preuredi svet, a zaboravlja šta su imigranti uradili za njegovu zemlju. On je klovn! Izvinjavam se klovnovima (zbog poređenja)”, rekao je španski pevač (72) koji je godinama živeo u Majamiju.

Tramp je nedavno predložio izgradnju zida između SAD i Meksika i deportaciju 11 miliona ljudi koji su u zemlju ušli ilegalno. On je takođe izjavio da meksički imigranti donose samo “drogu i kriminal i da su silovatelji“.

Inače, poslednji album slavnog Hulija se zove upravo Meksiko i na njemu se nalazi 12 pesama sa meksičkim prizvukom. Na albumu, između ostalog, peva u čast nekih od najvećih tamošnjih kompozitora.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.