Hteo je da me ponizi, a spustio je... Anđelo opleo po Dejanu nakon sukoba, pa potkačio i Maju Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 09:59

"Hteo je da me ponizi, a spustio je..." Anđelo opleo po Dejanu nakon sukoba, pa potkačio i Maju Marinković

Ne može da mu oprosti što ga je prozvao na "Elitoviziji".

Darko Tanasijević je noćas ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Anđelo Ranković.

Anđelo je priznao da je srećan sa Anitom Stanojlović u vezi da ga ne zanimaju komentari zadrugara. On se osvrnuo i na sukob sa Dejanom Dragojevićem na "Elitoviziji". Istakao je da je rijaliti pobednik želeo samo da ga ponizi i da mu nije jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kako pored dve zgodne devojke na sceni, on komentariše njega i njegove postupke.

- Šta je presudilo da ti i Anita zvanično uđete u vezu? - upitao je Darko.

- Video sam da želim da provodim vreme sa njom, kao i ona sa mnom. Bilo bi glupo da se to razvlači i odugovlači. Nama ništa ne znači što smo ozvaničili vezu. Ja sam muškarac, ipak nije u redu prma njoj, da ona bude devojka koja će biti s nekim u kombinaciji, a svakako provodimo dosta vremena zajedno - rekao je Anđelo.

- Da li misliš da ste iznenadili mnoge? - upitao je Darko.

- Iznenadili smo mnoge, mnogi su želeli da nju srozaju time što će reći da ja neći biti s njom. Smeškali smo se juče na sve ono što pričaju, i ne zanima me nijedna devojka u kući sem nje - rekao je Anđelo.

- Da li te nervira što učesnici sklapaju razne teorije o vašem odnosu? - upitao je Darko.

- Mene nervira što se oni pitaju i oni pričaju o našoj hemiji i slično. Ja više nisam dete da se kreveljim ovde da bi Maja ili Anita pričale da sam ja srećan - rekao je Anđelo.

- Diže se frka gde ćete spavati u kom krevetu - rekao je Darko.

- Ja sam njoj rekao da se ne nervira i ne opterećuje i da ćemo se snaći. Kad nešto juri uvek nešto izmiče. Mnogi ne bi da nam daju krevet, vidi se ko je prijatelj nama, a ko nije - rekao je Anđelo.

- Da li veruješ Matoroj kad kaže da si joj ti zvonko spasić - upitao je Darko.

- Ma kakvi, nikad neće imati dobro mšljenje o meni, nije me gotivila, nije me volela. Ne verujem ja da je ona srećna, ali ako će ona da zadovolji svoje komplekse onda okej - rekao je Anđelo.

- Zbog čega je Maja bila onako surova sinoć prema Aniti? - upitao je Darko.

- Maja je takmičarka, ima sujetu u sebi veliku. Na primer mogla je ako sam ja njen drug da mi čestita za pobedu na Elitoviziji. To je negde takmičarski duh, a sve ostalo su sujeta i kompleksi - rekao je Anđelo.

- Da li je Maja sujetna što je Anita lepa, mlada ili zato što je Anita tvoj izbor? - upitao je Darko.

- Nismo mi nikada zalazili toliko duboko, ali sigurno da ima toga u glavi da je ona najlepša najbolja i nije joj jasno onda kako sam sa Anitom - rekao je Anđelo.

- Da li ćeš povećati intenzitet treninga nakon kritika Dejana Dragojevića? - upitao je Marko.

- Hteo je mene da ponizi, a spustio je Matoru zbog njenog izgleda. Fascinantno mi je da dve devojke izgledaju tako dobro, a da on gleda u muškarca - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.