Htele ste ćerku, a dobile sina? Ida Prester je rekla ono što vi ne smete!

Izvor: Prva.rs, 12.Jul.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Htele ste ćerku, a dobile sina? Ida Prester je rekla ono što vi ne smete!

„Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam baš htela devojčicu. Naravno da ćemo se voleti do ludila i da ću im biti ona Mamma Mia kojoj će nedeljom nositi cveće i ići po blagoslov za svaku životnu odluku.
Al gledam te curice mojih prijatelja, koliko su zrelije, pametnije, sposobnije, brže se oblače, motorički spretnije, fokusiranije od svojih vršnjaka.. Generalno jesu!
I bas mi nije jasno. U kojem to tačno trenutku mi zaostanemo i uvere nas da smo gluplje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku, tehnički nepismene, da ne znamo da vozimo auto, da je naše salo bljak a njihovo ok, da su naše sise premale, a njihove taman, i da je izuzetan ženin uspeh ako ima (pogotovo nakon porođaja ili nakon četrdesete) guzu za instagram? U kojem trenutku se desi ta prevara?“

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.