Hrvati otpisali Aleksandru Prijović: U ovom gradu, pevačica doživela nezapamćen debakl u karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:46

Hrvati otpisali Aleksandru Prijović: U ovom gradu, pevačica doživela nezapamćen debakl u karijeri

Nakon niza uspeha, ipak se desilo i ovo.

Aleksandra Prijović, već mesecima obara rekorde posećenosti koncerata na svojoj turneji "Od istoka do zapada". Pevačica je čak oborila rekord u Hrvatskoj, kada je Zagrebačku Arenu napunila čak pet puta.

Ona je do sada u svakom gradu nastupala barem dva dana, ali izgleda da se njen niz uspeha prekida.

Sudeći po dostupnim kartama, u Zadru je malo drugačija situacija, pa iz nepoznatih razloga pevačica tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još nije rasprodala jedini zakazani nastup. Prema trenutnoj situaciji, karata ima na parteru, u fan pitu, ali i na tribinama.

- Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvek postoji veliki interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodata, stoga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njenog koncerta - rekao je novi direktor Sportskog Centra "Višnjik"  Tomislav Zubčić za jedan hrvatski medij.

Podsetimo se, ranije se polemisalo da će ovoj balkanskoj zvezdi biti zabranjeno da peva u Zadru, ali evidentno je da do toga nije došlo.

Srbija Danas/057.info

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.