Hot: Koja pevačica se pojavila bez brushaltera? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hot: Koja pevačica se pojavila bez brushaltera? (Foto)

Ona je najavila novi singl i premijeru u jednoj od najgledanijih emisija, a za tu priliku obukla je haljinu ispod koje su sevale njene gole grudi.
Tijana Dapčević dugo je bila u mirnoj fazi. Smeran imidž negovala je nekoliko godina, ali izgleda da joj je to dosadilo.
Iznenadila je sve koji su se našli na snimanju emisije VIP Room na TV Pink. Na sebi je imala dugačku haljinu ljubičaste boje ispod koje nije obukla brushalter. Ispod tankog materijala strčale su njene bradavice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Mi vam donosimo fotografiju sa snimanja emisije.


Poznati.info
Slične, interesantne temePevač skrivao gole grudi svoje koleginice! (Foto)
Hot: Pevačica obukla čipkanu haljinu, pokazala grudi i tange!
Naježila se: Pevačica pokazala bradavice!
Pevačica nejvećih grudi na estradi bez brushaltera! (Foto)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez fotošopa: Ana Bekuta bez ”peglanja”! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 01.Jun.2013, 15:04

Iako je zašla u šestu deceniju života ona je i dalje zanosna i privlačna. Ipak, na fotografijama za novi album izgleda kao da ima dvadeset godina i malo ko može da je prepozna...Ana Bekuta nedavno je imala koncert pa je za tu priliku ceo grad bio oblepljen njenim plakatama i bilbordima, ali ljudi...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.