Holivudska glumica završila u bolnici zbog ciste na jajnicima

Izvor: Tracara.com, 28.Jan.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudska glumica završila u bolnici zbog ciste na jajnicima

Poznata glumica Kate Beckinsale završila je u bolnici jer joj je iznenada pukla cista na jajniku. Ova 45-godišnjakinja objavila je fotografiju iz bolnice na svom Instagram profilu i objasnila o čemu je reč.  “Izgleda da je zaista bolno kada pukne cista na jajniku, a morfijum me i rasplakao”, napisala je ispod fotografija na kojoj se vidi bolnička soba. “Zahvalna sam svima koji su se brinuli za mene”, dodala je u opisu. Osim lepih želja fanova, javile su se i njene koleginice – >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << glumica Isla Fisher i pevačica Natalie Imbruglia, koje su joj u komentarima poželele brzi oporavak. Glumica se u žiži javnosti našla pre nekoliko meseci, kada je započela vezu sa 22 godine mlađim stand up komičarem i internet zvezdom Matt Rifeom, koji je duplo mlađi od britanske glumice. Izvor blizak paru je potvrdio da su Kate i Matt ‘zvanično dečko i devojka’ i da su se ‘upozanli preko zajedničkog prijatelja’. “Brzo su počeli da flertuju, izašli na prvi sastanak i otada se viđaju redovno”, dodao je izvor za ET.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznata glumica hospitalizovana: Zabrinula obožavaoce fotografijama iz bolnice

Izvor: B92, 28.Jan.2019

Britanska glumica Kejt Bekinsejl završila je u bolnici...Kejt je šokirala fanove kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju iz bolnice...Glumici je pukla cista na jajniku i morala je hitno da bude hospitalizovana..."Ispostavilo se da je zaista bolno kada vam pukne cista na jajniku,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.