Hoću vruću picu i Paris Hilton, inače pucam!

Izvor: Poznati.info, 12.Jul.2012, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoću vruću picu i Paris Hilton, inače pucam!

Muškarac sam sebe držao kao taoca (!?), a za oslobađanje od policije tražio picu i poznatu plavušu…

Policija u američkom gradu Belmontu bila je i više nego iznenađena kada ih je pozvao Frederik Deni (61) i obavestio da je sam sebe zaključao u sobu u jednom hotelu i da će tu da bude dok ne budu ispunjeni njegovi zahtevi.

“Ne idem nigde dok ne dobijem vruću picu i Paris Hilton! Ako neko drugi proba da uđe, ja ću da pucam, jasno!”, urlao je u slušalicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Deni.

Policija je prvo mislila da se neko samo šali, ali kada su došli u hotel, Frederik je opet ponovio svoje zahteve i opet pripretio da će da puca ako ne budu ispunjeni njegovi zahtevi.

Posle kraćih pregovora, koji nisu baš urodili plodom, intervenisali su policajci obučeni za ovakve situacije i Deni se sada nalazi u pritvoru. Paris Hilton ne planira da ga poseti, ali će sigurno da dobije vruću picu…

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.