Hoću KUĆI, odlučila sam - Anita roni suze i skida PRSTEN, spremna i na NAPUŠTANJE Elite (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:37

"Hoću KUĆI, odlučila sam" - Anita roni suze i skida PRSTEN, spremna i na NAPUŠTANJE "Elite" (VIDEO)

Anita Stanojlović razgovarala je sa Bebicom o svom ostanku u rijalitiju. Ne želi više da se bori, pa je spremna na izlazak. Bebica pokušava da je smiri i da joj podršku u teškoj situaciji.

Sinoć je Nenad Macanović Bebica tešio uplakanu Anitu Stanojlović i pokušavao da je odgovori od namere da odustane od odnosa sa Matorom.

Ona je na to sve negirala, nije htela da sarađuje i spremna je da odustane.

- Hoću da odem kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobiće to što želi da me više ne gleda i to je to. Ja sam to odlučila i gotovo. Je l bolje da pobegnem ili da ubijem ovde nekog, neće žena da mi oprosti i to je to. Ja ne mogu da se nosim sa tim što sam uradila i želim da izađem - kroz suze je rekla Anita.

- Što bi bežala, malo treba vremena da prođe ona će tebi oprostiti. Nemaš ništa od toga. Ona se ne bi cimala toliko, gledaš to vrlo površno, veliko sranje si napravila ne možeš da pobegneš od toga - rekao je Bebica.

- Nas dve smo završile svaku komunikaciju ovog trenutka. Ja kad skinem prsten to je to. Ne treba mi više niko - odbrusila je Anita.

Podsetimo, nakon ulaska Matee Car u rijaliti i raskrinkavanja njenih prepiski i slika sa Anitom, Matora je odlučila da stavi tačku na njihov odnos i brak.

Deraljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.