Hoće ozbiljne uloge a ne golotinju: Dubler Kristijana Greja u “50 nijansi sive” se stidi seksi scena

Izvor: Svet, 24.Jun.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće ozbiljne uloge a ne golotinju: Dubler Kristijana Greja u “50 nijansi sive” se stidi seksi scena

Džejmi Dornan, koji je zahvaljujući ulozi Kristijana Greja u filmu “Pedeset nijansi sive” bio proglašen za najgodnijeg frajera na svetu, morao je da koristi dublera za određene scene u filmu.
Ali to nije (toliko) strašno, koliko otkriće da se njegov dubler, Piter Džejms Grej, sada stidi tih scena.
Naime, britanski tabloid The Sun” pokušao je da dođe do Pitera Džejmsa, koji je u filmu igrao scene u kojem se samo vidi Kristijanovo telo. Međutim, glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije zainteresovan da daje intervjue koji se tiču fenomena “Pedeset nijansi“.
Čak ni na njegovom IMDB profilu ne možete naći informacije o ovom angažmanu.
Njegov predstavnik za štampu kratko je kazao britanskom tabloidu da “Peter Džejms sada pokušava da izgradi ozbiljnu glumačku karijeru i usredsređen je na buduće projekte“.
Peter Džejms Grej je nešto viši od Džejmija Dornana i nedavno smo mogli da ga gledamo u filmu “Bezvremena Adaline” uz Blejk Lajvli.
Za sada nije poznato ko će zameniti njega u “zamenjivanju Džejmija Dornana” u nastavku filma “Pedeset nijansi”, koji stiže 14. februara 2016. godine.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Hoće ozbiljne uloge, a ne golotinju: Dubler Kristijana Greja u “50 nijansi sive” se stidi seksi scena

Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2015

Ali to nije (toliko) strašno, koliko otkriće da se njegov dubler, Piter Džejms Grej, sada stidi tih scena...Naime, britanski tabloid The Sun” pokušao je da dođe do Pitera Džejmsa, koji je u filmu igrao scene u kojem se samo vidi Kristijanovo telo. Međutim, glumac nije zainteresovan da daje intervjue...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.