Hoće da nas pobije jer sam ga tužila Ana Ćurčić objavila Zvezdanove PRETNJE, slučaj predat ADVOKATIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 21:30

"Hoće da nas pobije jer sam ga tužila" Ana Ćurčić objavila Zvezdanove PRETNJE, slučaj predat ADVOKATIMA

Šok za šokom!

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić objavila je poruke bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, koje je slao čoveku sa kojim je nekad bio blizak, a sa kojim sada Ana sarađuje.

Kako je navela, ovo se dogodilo nakon što je tužila Slavnića, zbog čega je on pobesneo.

- Evo dokaza kako Zvezdan Slavnić nije nasilan. On je tražio da mu pomogne protiv mene i Ace Bulića, kako nas ne bi pobio, zato što sam ga ja tužila! Pravda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je spora, ali dostižna - napisala je Ćurčićeva, pa podelila prepiske.

- Moramo danas da pričamo, ovaj ološ me tužio i ko zna šta će još da radi jer je ubijena, pogotovo posle svega što je videla kako sam dobio posao i da sam sa malom. Treba da je razvalimo ako treba i da ja iznesem još stvari ili šta god, neki advokat da se vidi šta se dešava, jer ovo što radi, da me namešta javno na zatvor... Da ne bih pobio oboje - stoji u Zvezdanovim porukama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.