Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 02:19

Hladna kao LED: Anita se skockala od glave do pete i blista na žurki - Kao da se ne razvodi, namerno UDARA KONTRU?

Sve oči, uprte su u nju...

Danima unazad javnost bruji o prevari i razvodu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, a vatrena crnka kako kaže, već danima unazad pati i ne može da dođe sebi zbog svega što je uradila.

S tim u vezi, Anita se večeras za žurku skockala od glave do pete, te se tako sređena pojavila i sela za rulet sto, te je brojala pare.

Anita je izgledala prilično hladnokrvno, kao da se ne nalazi usred skandala i razvoda od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje supruge Jovane Tomić Matore. Čini se kao da namerno udara kontru?

Podsetimo, Anita Stanojlović 11. juna izgovorila je sudbonosno "DA" Jovani Tomić Matoroj, ali na toj svadbi nije htela da joj se zavetuje na večnu ljubav, pravdajući se, kako je Matora navela, da ništa neće da obećava da se ne izjalovi. Matea Car izašla je u javnost sa prepiskama u kojima se jasno vidi da Anita vara Matoru, zbog kojih je Tomićeva zatražila razvod.

No, kako će teći večerašnja pomenuta žurka, kao i da li će biti nekih ekscesnih situacija, ostaje nam samo da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.