Hitno operisan: Milomir Marić preživeo infarkt

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno operisan: Milomir Marić preživeo infarkt

Milomir Marić hitno je sinoć operisan na Vojnomedicinskoj akademiji, gde su mu lekari zbog posledica infarkta ugradili stent.
Marić je primljen sinoć na VMA nakon što je došao u Hitnu pomoć zbog bolova u grudima. Nakon pregleda, lekari su ustanovili da je preživeo infarkt, zbog čega je hitno morao da mu se ugradi stent, piše “Blic”.
Nakon intervencije, Marić je na sopstveni zahtev prevezen u Kardio-vaskularnu bolnicu “Dedinje”, gde će narednih dana biti na opservaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << On je smešten u bolnički apartman i pod neprekidnim je lekarskim nadzorom.
Mariću je sinoć od velikih bolova u predelu grudnog koša pozlilo, ali je na vreme stigao kod lekara, piše “Informer”.
Dobro je da smo na vreme reagovali, inače ko zna šta bi bilo. Marić je sada dobro i tek će mu biti dobro u narednim danima. Ceo dan je imao stresove, kao što ih ima u poslednje vreme. Mnogo radi, mnogo puši, što je sve imalo uticaj na infarkt. Svi su ga upozoravali da promeni ishranu i malo više misli na svoje zdravlje, ali nikog nije slušao”, rekli su u Marićevoj porodici.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitno operisan: Milomir Marić preživeo infarkt

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Milomir Marić hitno je sinoć operisan na Vojnomedicinskoj akademiji, gde su mu lekari zbog posledica infarkta ugradili stent...Marić je primljen sinoć na VMA nakon što je došao u Hitnu pomoć zbog bolova u grudima. Nakon pregleda, lekari su ustanovili da je preživeo infarkt, zbog čega je hitno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.